2023-03-06
每次想食 🍔 就会谂起Shake Shack😋🍔Shack Burger $54芝士汉堡配生菜、番茄、自家秘制ShackSauce,汉堡扒好raw好juicy,系我钟意嘅口感,外层面包好软熟又就充满牛油香,每次必叫之选好正😋甜辣脆鸡堡 $61原块脆鸡胸大大块十分厚身,炸到外层酥脆,但里面依然保持多汁嫩滑特调嘅甜辣酱香辣惹味,带点泰式风味几特别同脆鸡几match 🙌🏼Chicken Bites $52 (10pcs)脆炸鸡块可配BBQ或蜜糖芥末酱,一样滋味十足,鸡肉保留到肉汁之余,炸粉皮唔会厚炸得好香脆!非常适合钟意啖啖肉嘅朋友😈Lemonade 自家制美式柠檬水 $25入口酸酸地唔会太甜,开胃解腻Black & White Classic Shakes $42云呢拿朱古力经典奶昔,食burger饮milkshake 至高享受😎将雪糕打成milkshake🥤香滑又creamy,钟意甜食嘅朋友一定好钟意💯@shakeshackhongkong #shakeshackhongkong #shakeshackhk #hothoneychickenseries #shackburger
🍔Shack Burger $54
甜辣脆鸡堡 $61
原块脆鸡胸大大块十分厚身,
炸到外层酥脆,但里面依然保持多汁嫩滑
特调嘅甜辣酱香辣惹味,带点泰式风味
几特别同脆鸡几match 🙌🏼
Chicken Bites $52 (10pcs)
Lemonade 自家制美式柠檬水 $25
入口酸酸地唔会太甜,开胃解腻