2023-05-07
最近唔知系咩做啲故仔都同拉面有关,潜移默化地令自己都爱上食拉面🤣见呢间拉面讨论度都几高,即刻去试试😍🐰濑户内海牲蛎拉面 $198😍呢款系期间限定,老实讲自己本身真系麻麻地蚝,但见佢呢个系黄金烧生蚝,好似几特别,就试吓😚😚饮咗啖汤头,蚝嘅味道真系好浓郁👏🏻好鲜,好厚,拉面软硬度适中,入面仲有叉烧,溏心蛋同荀丝,其实已经好丰富!再试埋2只黄金烧生蚝,不得不赞,系好食㗎!!酱汁系酸酸甜甜,好似有啲鸡蛋系埋入面咁,蚝已经熟晒,海水味唔浓郁,容易接受👏🏻👏🏻呢款有惊喜!推荐🔥🐰鸡白汤拉面 $98😍估唔到佢鸡嘅味道都咁出,系浓郁得嚟唔会令人觉得腻,除咗有叉烧仲会有埋鸡肉🥹🥹呢款都好好食!!🐰照烧免治鸡肉串烧 $48😍入面会有少少软骨系到,口感up!酱汁好够味,满足晒😚😚👀而家餐厅旺角分店做紧限定优惠:喺旺角分店消费$98或以上拉面,即送$48或以下串烧一客!👀另外5月限定优惠:HK$98 |2小时任饮生啤/清酒(*只适用于中环、炮台山、土瓜湾、旺角分店)
🐰濑户内海牲蛎拉面 $198
🐰鸡白汤拉面 $98
🐰照烧免治鸡肉串烧 $48
😍入面会有少少软骨系到,口感up!酱汁好够味,满足晒😚😚