2024-12-30 1472 浏览
沙田呢间分店开咗一个月就同朋友一齐嚟试食,环境宽敞,座位亦都阔落,摆放食物嘅区亦都好企理。服务员个个都面带笑容,同埋非常殷勤嘅服务!冇谂过任食火锅中途都主动为我哋换碟,同埋两个钟食完之后,可以继续坐落去倾偈,仲帮我哋食完清洁张枱,我哋继续坐喺度舒服倾计,亦都冇催促埋单!食物方面呢,牛肉、海鲜真系冇得顶!牛肉选择多,又大大片又好有牛味,啲虾又大只又实净完全冇欺场!啲熟食海鲜扇贝,虽然细粒,但系全部都系新鲜,有鲜味嘅!台式嘅甜品选择唔多,但系可以自己配搭,亦都系好好食。要推介嘅中式甜品就系莲子红豆糖水,大大粒嘅红豆同埋完整嘅大粒莲子,绝对令你食完想再食!可惜我哋疯狂食牛肉同埋海鲜太饱,所以甜品都系每样食咗一次,连啲雪糕都未去试食!不过雪糕都系一啲平时食开嘅,可以下次去先再试吓!我哋食嘅系Level 4嘅火锅餐,时间120分钟,每人$392已经系食到饱住个肚走,确实系性价比高!今次挂住食都唔记得咗影低啲相,影得咁少咋,下次去食再影多啲再分享吓,睇吓有冇维持佢嘅水准啦!
2024-12-27