2021-06-06 785 浏览
📍吃什么中环云咸街75-77号嘉兆商业大厦地下A号舖.1️⃣.🤢咸酥鸡肉饭 Crispy popcorn chicken w/ rice💰$78.第二日返工 同事就带我去食话咩拎咗米芝连 好出名是的 米芝连必比登榜上有名但其实婊子不嬲都麻麻识欣赏米芝连件食物可以好难整好特别 但唔包啱食anyways都试试佢.叫咗最无伏嘅咸酥鸡然后我收返无伏呢句佢只咸酥鸡就系好特别但唔啱我口味同一般食开嘅咸酥鸡比 佢加咗只唔知咩香料婊子无绝对味觉 再加上极讨厌香料 我系食唔出咩黎总之就系啲我唔钟意食嘅嘢成碗嘢有啲似비빔밥 连粉丝都有 我真系唔知佢做乜.2️⃣.🤓卤肉干拌面 Taiwanese braised pork noodle💰$65.点解会二访呢系因为有个朋友路过中环黎揾婊子食晏咁婊子就揾咗啲出名/有gimmick嘅餐厅比佢拣佢拣咗呢间 ok咁咪陪佢食.上次食饭 今次食面觉得佢个拌面系好食过我第一次食嘅咸酥鸡饭.但出事嘅位在于佢限时系好多人排队 限时都合理但佢限时竟然系得45min嘢都未食晒就催你走直头系要倒晒啲嘢落肚咁明明我第一次去𠮶时唔记得要咁赶.其实两次去 我两次都有食蛋饼 但两次都无影相😂蛋饼好食
📍吃什么
中环云咸街75-77号嘉兆商业大厦地下A号舖