2019-05-15
呢间酒店做紧三文鱼生蚝海鲜自助晚餐主题,一晚叹哂各式各样刺身、生蚝及海鲜都只不过系大约$300!超级抵食!食到回本so easy!今天期主角三文鱼除左系刺身bar出现之外,仲有黎自苏格兰、挪威及塔斯曼尼亚既三文鱼以不同方式入馔,选择丰富。由前菜、刺身而至主菜超过10款款式喔!苏格兰爱尔兰生蚝即叫即开,师傅有姿势有实际,驾轻就熟。唔使排长龙就食到新鲜即开既生蚝喇!苏格兰生蚝蚝身饱满肥美,蚝味香甜,食完蚝味余韵悠长。对于我呢位蚝痴嘅港女,食得超满足开心呀!要食到番本...除左生蚝&刺身之外,又点少得丧食海鲜呢?!冰镇海鲜有:雪场蟹脚、海虾、纽西兰青口、龙虾仔、蟹及白虾...当中雪场蟹脚就系我至爱喇!又长又滑,肉质扎实又够鲜味,绝对系「美腿」呀!😜热盘超过十款,当中最抢fo一定系呢碟苏格兰石蚝豉椒炒蛏子!比起平日食既蛏子大几倍!!!蛏子口感十分爽,而且好干净,食唔到沙呀!最后就算饱到上心口,都要试下呢度酒店级既甜品喔!各式各样精致小巧嘅蛋糕仔,食多几件都唔怕腻喇!除此之外,另一角落既Haagen -Dazs雪糕车亦不能错过呀!雪糕车有6款Haagen -Dazs口味雪糕任食,甜品控就最开心喇
雪糕车有6款Haagen -Dazs口味雪糕任食,甜品控就最开心喇!