2020-08-28
限聚令之后,就好少同女朋友一齐出街食饭,难得今日大家放假,就约左佢黎睇下猫食下野咁,增进下感情。环境开明又宽敞,比旺角果间分店大好多,同埋坐得舒服好多,更有空间感同猫仔互动XD午餐餐牌睇上去几丰富,有扒类、饭面类拣,感觉选择都几多!落单都系用QR CODE自助形式进行,觉得方便快捷,又唔怕员工落错单。午餐包括餐汤同多士条,忌廉汤口感好creamy,奶香味浓郁,而多士条脆口之余落左小小糖增加口感!黑蟹子樱花鱿鱼卡邦尼扁意粉,对卡邦尼类食物一直难以抗拒,以黑蟹子做伴碟,扁意粉好弹牙,配搭有韧度既樱花鱿鱼,味道丰富又好食!挪威烟三文鱼班尼迪拼盘,难得见到班尼迪即刻嗌番个,流心蛋黄效果整得好出色,烟三文鱼令成道菜加左唔少分,不过个包我略嫌唔够脆口,而薯块炸得香脆又易入口,呢到都加番分!难得黎拍下拖,影多几张相都唔怕喇,纪录一下今次既约会!草莓荔枝红莓干花茶,女朋友嗌既花茶,以为佢会嗌冻饮点知咁乖,酸酸地几清新,花茶我就唔识欣赏,但女朋友话好饮wo
难得今日大家放假,就约左佢黎睇下猫食下野咁,增进下感情。
午餐餐牌睇上去几丰富,有扒类、饭面类拣,感觉选择都几多! 落单都系用QR CODE自助形式进行,觉得方便快捷,又唔怕员工落错单。
扁意粉好弹牙,配搭有韧度既樱花鱿鱼,味道丰富又好食!
难得黎拍下拖,影多几张相都唔怕喇,纪录一下今次既约会!
酸酸地几清新,花茶我就唔识欣赏,但女朋友话好饮wo