2021-03-05
武汉肺炎爆完又爆,而家仲用武汉肺炎做藉口搞限聚令,庆祝生日真系好麻烦。。。。 好彩呢个世界有样嘢叫take away..... 我地食完嘢, 打阵机,紧系要食糖水啦~ 老点两个人落去买糖水~ 首选滔滔~ yeah!!! 我就紧系食黑糖珍珠柠檬爱玉啦~ 都有friend跟机, 有d就食蛋白杏仁茶加桃胶, 木瓜炖雪耳, 红豆沙拼绿豆沙~ 黑糖珍珠柠檬爱玉上面有粒熊仔糖, 食完块柠檬之后食就啱啱好, 酸完之后甜返晒~ 细粒珍珠有口感, 有咬口 d爱玉先系我嘅至爱, 有好清新嘅柠檬味, 又唔系太甜, 真系冇得顶, 连跟我机嘅friend都话好好食~ 其他friend嘅糖水都话好好味,大家都好满意一齐食糖水真系好开心~~~ 希望武汉肺炎快d走啦, 你快d返武汉啦。。。。。 唔好再出嚟害人咁我地就可以回复正常生活, 出去行街食饭喇
咁我地就可以回复正常生活, 出去行街食饭喇