2007-10-18
寻日经过呢间餐厅,见有两个朋友未试佢地ge 野食, 所以报到报到点知. . .我地6点几打电话去book位, 点知佢地话今日好full, 无得book, 所以我地决定walk-in 等. 点知等左好耐, 都未有位, 算啦, 又等. 眼见有4个人一行入黎就有位, 我就入左去toilet 顺便睇下有几full, 点知得5 成full! 出到黎问我地几时先有位, 佢地话咁咪比你坐先罗~ 半点礼貌都无.入到去, 无水又唔会帮手. 食完包同沙律又唔无比碟我地换. 好啦, 我地叫左antipasta platter, 鸡卷同Margenita pizza. 头盘ge 肠同火腿有怪味, 芝士无味. 鸡卷好"鞋", pizza 比之前ge 包难食. 出奇地差, 比先前食ge 时候差得好远.我一定唔会再黎. 真唔想食完一肚气咁走!
我一定唔会再黎. 真唔想食完一肚气咁走!