连续第二日都系响铜锣湾开工,今次同咗个朋友去食上村牧场,因为听人讲好味得来有得玩有得食,趁有人一齐试嘅时候去食就最啱。可能去嘅时候啱啱过咗午饭高峰期,所以人唔多,环境亦都唔错。铜锣湾地铁站上嚟时代广场就系。我哋叫咗两种唔同嘅烧肉定食,朋友比较钟意食猪肉,所以佢叫咗个猪肉再加蚬,我就叫咗个海鲜再加牛肉,份量嚟讲都算系可以嘅。仲有加埋可以自己出去无限添加饮品,饮品嘅款式亦都算多,冻冻地嘅时候可以系咁不断饮朱古力,咖啡,同埋茶已经好爽。仲有佢嘅酱料系比你自己调校嘅,等个餐嚟𠮶阵时可以玩住先,系几开心嘅,识落个味道都唔错,不过朋友话摸磨苹果嘅时候磨得耐咗有啲攰,好彩食嘅时候满足感补返数。

2023-12-20
下午茶