2022-04-14
💙俺流塩💙晚市外卖有75折。外卖自取会自动分汤,确保面质唔会因为时间而变软同烂,面份量正常。但三款面都喺好腻,食完就觉得好油个种,而唔喺饱🤥🔹墨汁鱿鱼豚肉拉面 $89食得墨汁要预咗会好污糟😂 汤底冇乜味,但会见到油浮面,不过食得拉面都预咗。鱿鱼同豚肉份量都几多,食极都仲有,但豚肉偏硬同‘鞋’身。所以呢款整体麻麻。🔹豚肉盛盒拉面 $89顾名思义,就喺有唔同嘅豚肉😂汤底就喺普通汤底,都系油同冇乜味。豚肉份量,而且几腍,都唔差。鸡蛋喺溏心蛋😍 食肉兽可以拣呢款,尤其钟意食猪肉人士🙆🏻♀️🔹俺流男盛拉面 $94汤底唔再讲,一样。呢款配料最丰富。豚肉软腍,同样肥瘦均匀,好食。炸鸡冇因为外卖而腍,食嘅时候仍然脆口,而家肉质嫩滑,juicy,有惊喜。整体嚟讲,除咗汤底味道淡同油,其他都OK😉
🔹墨汁鱿鱼豚肉拉面 $89
🔹豚肉盛盒拉面 $89
🔹俺流男盛拉面 $94
整体嚟讲,除咗汤底味道淡同油,其他都OK😉