2023-10-14 416 浏览
第一次忍唔住要写食评,因为真系伏到无人有,本身上网睇见到有人话好,想试好耐,试过推介其他朋友一齐食,但被拒绝,原因系(伏到无朋友),但我呢次揾到另一个朋友系琴晚试左。结论:大佬,无下次同不约而同都想写人生第一次食评:-琴晚7点上到去,好快安排到位,因为无用任何coupon,员工推介下就咁点左个大闸蟹套餐368,另加二十几任饮费用,我果枱好快上大闸蟹,真系X(自己加上助语词),我打开第一只系臭嘅,差d呕左出嚟,观感即时无晒,同员工讲,换左另一只上嚟,味道不过不失。之后就上龙虾,其他海鲜等,份量唔系多,员工系隔离帮手蒸。-呢个时候见到隔离枱同个员工讲点解等咁嬲都未上到(我到果阵已经见到佢地系到,我食到一半,佢地仲未上菜,目测面已黑晒)。好快咁个套餐就食晒,但系同fd感觉唔到饱肚,员工推介可以再嗌野食(心谂X啊!仲嗌,未伏够啊,4旧水食唔饱仲要再嗌,食放题食到呕啦!)员工仲时不时行过嚟问唔饱可以再加,d野都抵食。-最后同朋友饮多几罐野走人,埋单每人436,大家都X左出嚟,咁嘅价钱,加多少少buffet 就食左啦。。仲要食到唔饱利申,本身人懒唔想写野,但呢次人生第一次写。

利申,本身人懒唔想写野,但呢次人生第一次写。