2021-09-12
🐮板燒吉列牛💵128🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀板燒吉列牛$108+定食$20(面頭加左飯素既白飯🍚、1隻溏心蛋),不過我嫌隻溏心蛋唔夠入味🥚,鐵板上會放一舊肥膏,利用肥膏嘅香油去煎吉列牛,達至你想要既成熟度🤪由於牛本身無乜味,所以要配埋燒汁醬食,再配埋個飯,好滿足😙$108對板燒吉列牛黎講真係抵食,出面多數都起碼唔只依個價錢,而且肉質都不錯👍🏻🐷芝士吉列豚肉💵98🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀芝士吉列豚肉$78+定食$20,朋友唔食牛所以揀左豚肉,外皮炸得好脆,豚肉每塊都好厚身🤪食落無雪藏味,配埋個芝士醬🧀好有罪惡感但滿足感💯☀️整體而言,依個價錢食到吉列牛真係好抵,無論牛定豚肉,份量都好多,千祈唔好睇小個份量🤣勁飽食到好辛苦😂建議細食既可以叫少飯,都係個句唔好做大嘥鬼🤪
🐮板燒吉列牛💵128
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀