2022-01-06 340 浏览
d虾缸系得一两只,奄奄一息嘅虾,唔生猛的,然后系一班人去夹,请问点样会夹到呢?去食流水虾,结果虾都夹唔到只,同d店员讲,佢地话佢地会refill返架啦,叫我地等下,结果等到食完,d缸依然系冇虾的,d位又细又窄,个炉又冇力,烧又烧得耐,又冇虾食,出面d小食种类又唔系多,大佬,比钱黎就系想试下自己夹虾,自己烧,d店员就一味净系识得拖字诀,同网上形容,服务好,态度好,环境好,有得玩又有得食,完全唔同啰!希望商家你望到呢段野会自我反省下!有错就认,而唔系好似之前咁,死口唔认,仲要诬蔑人,话人系特登作野冤枉你地,真系好冇品!经过呢次之后,我系唔会再去光顾贵公司嘅任何一间分店。