2018-05-11
车仔面系我其中一样既最后食物, 贪佢够平够好味,而车仔面之家既咖哩鱿鱼可以称为香港一绝, 久不久就想食下,所以今日就同男朋友一齐去食!出地铁站行几步就到, 超方便就食到好野!选择多, 价钱合理首先, 我不得不赞, 除左咖哩鱿鱼之外, 炸猪排都系超好味, 我觉得系香港既头几名黎, 炸得岩岩好, 又唔会太油腻, 又够厚肉, 仲有连少少骨, 我觉得真系极品, 而且个辣酱真系超好味, 我食米粉, 索左D味真系超完味, 另外, 猪肠都好入味, 腩肉唔肥又够入味, 比我想像中更好味男朋友就叫鸡翼, 萝白, 牛肚同我唔同, 牛肚我觉得好味到有D惊为天人, 而萝白就够晒清甜, 相对黎讲, 鸡翼就比较普通, 下次可以不叫鸡翼食其他!另外就叫左碟菜, 同埋当然主角既咖哩鱿鱼, D个真系超入味, 辣辣地超开胃, D个真系值得山长水远黎食呀!最后饮埋青柠琉打, 爽晒总结黎讲, D间车仔面真系超级好食, 鱿鱼同猪排系必叫的, 一定会再黎食过!
而车仔面之家既咖哩鱿鱼可以称为香港一绝, 久不久就想食下,
所以今日就同男朋友一齐去食!
出地铁站行几步就到, 超方便就食到好野!
选择多, 价钱合理
最后饮埋青柠琉打, 爽晒