2023-05-19
Pizza Maru 朗豪坊成日听朋友讲呢间Pizza系世一一于就黎试下系咪传说中咁好食‼️重点呢间餐厅冇得网上预约,只可以walk in去攞飞我去到等左45分钟后就叫到我Staff都系讲英文的,但都好Nice🌟 韩国烧肉芝加哥一上台就觉得好大份,两个人都未必食得晒,由于佢芝士好足料,谂住食𠮶阵时可以做到拉丝效果,佢面上有一啲茄酱锅烧肉配埋一齐,其实都几夹,食到Pizza后面就有甜甜地嘅薯蓉和芝士。食落去觉得用料十足。🌟蜂蜜牛油秘制炸鸡一打开个Menu就已经book mark定要食呢一个炸鸡,因为你入到去见到张张枱都有order炸鸡个炸鸡个皮好脆口,面上仲有好多蜜糖粉,食落去好Juice,不过要小心啲,由于系即叫即炸嘅关系,所以要小心热由于𠮶段时间系happy hour 饮品就有优惠,详情可以问职员整体嚟讲,都几高质,如果唔使点排队我都会再encore
成日听朋友讲呢间Pizza系世一
一于就黎试下系咪传说中咁好食
‼️重点呢间餐厅冇得网上预约,只可以walk in去攞飞
我去到等左45分钟后就叫到我
Staff都系讲英文的,但都好Nice
🌟 韩国烧肉芝加哥
🌟蜂蜜牛油秘制炸鸡
整体嚟讲,都几高质,如果唔使点排队我都会再encore