2023-04-17
🥢除了海南鸡 宝宝都觉得中伏了😵💫🍴无骨海南鸡油饭+冻柠茶(少甜少冰)招牌菜海南鸡 Lunch黎讲真系好够份量油饭正常发挥,软硬适中够香鸡可加钱转鸡髀,我好好彩无加钱都有鸡髀位🫣啖啖肉无肥膏,肉质嫩滑鸡味浓,仲配有甜豉油、葱油同鱼露酱汁任你点,本人认为点甜豉油最正,惹味得黎计味更突出👍🏻🍴吉列猪扒黑松露蛋包饭配咖喱汁+冻奶茶(少甜少冰)外貌吸引但食落普通无乜特别蛋不过不失,上面少少黑松露几香浓👌🏻咖喱汁唔太辣甜甜地都几香,份量有点少如果可以再多啲就更好🤌🏻猪扒好大块炸粉薄,肉质ok腍可惜有某啲位偏咸,感觉霉霉地似雪得太耐😟❌对杯奶茶好失望,奶味太重茶味淡而无味又苦涩,冰溶后整个感觉奶加水一样好难饮❌总结💁🏻♀️环境一般且比较狭窄食物选择多出菜快,虽然份量好ok可惜质素普通,感觉除了海南鸡其他都好一般🫠店舖以QR code落单无服务可言
除了海南鸡 宝宝都觉得中伏了😵💫
招牌菜海南鸡 Lunch黎讲真系好够份量
油饭正常发挥,软硬适中够香
外貌吸引但食落普通无乜特别
蛋不过不失,上面少少黑松露几香浓👌🏻