2011-11-11
见天阴阴,本身冇乜兴趣出街揾食,点知屋企人话想出去行吓,谂起本揾食书介绍过呢间冰室,于是决定嚟呢度试吓胜利道宠物店就多,行过谂住望吓挂出嚟嘅店牌,又唔多觉眼㖞,所以要揾呢间冰室真系要落足眼力!到揾到,果然系一间唔多起眼嘅舖头,加上天阴阴,真系随时行过咗都唔知...入到去,地方细细,连五张卡位都系得九张枱餐牌中唔系好多选择,如果想要乜乜套餐,唔好意思,除咗两set早餐,系冇其他set餐你拣嘅最后我地拣咗饮食书推介嘅三丝烩意粉,仲有佢地墙上写嘅奶油猪仔包,另加牛肉三文治,再加上热朱古力首先嚟嘅系饮品,个杯好靓呀!同间冰室好唔match啰,哈哈哈 但奇怪系我同屋企人叫埋同一款饮品,一杯多奶,一杯好浓,即系手势唔系太定啦跟住嚟系猪仔包,超得!又热又脆!本来想再encore,但话卖哂喇.... 我地只好叫牛肉三文治啰跟住意粉到,卖相都唔错,食落淡淡地,蕃茄味好香,但可惜系料唔会好多,同埋啲意粉太碎。收$25一碟,我屋企人觉得贵咗少少,我觉得中上啦最后三文治到,块包好软,牛肉又多,又热。我屋企人食话系新鲜牛肉总结系:嘢食唔错,我会再嚟~
入到去,地方细细,连五张卡位都系得九张枱
我地只好叫牛肉三文治啰
总结系:嘢食唔错,我会再嚟~