2015-08-20 430 浏览
刚刚一年无黎依间人气车仔面喇,印象中车仔面好好味!今日发生咩事?服务劲差,叫左三四次落单都话等阵,再叫多次,阿姐话佢落唔到单,佢唔系负责落单啰!keep 住埋头苦干地执枱。只有一个楼面可以落单?朋友仔等左半个钟个通粉都未到,我醒目梗系食车仔面啦,行出去即叫即做五分钟唔洗有得食,哈哈。眼见厨房霖晒档,大量西式早晨做唔切,即食面、意粉、通粉、煎蛋、等等,排晒长龙。我都食完碗伊面走得喇,朋友仔碗通粉都未到。隔离枱叫极落 order 叫到发脾气都无人理,黑面著火!成枱起身走人!猪红牛筋牛肚伊面多汁,猪红好鲜甜入味啊!入口弹弹的,咬口里面嫩滑,好味。啖啖骨胶原既牛筋软棉棉又滑溜,炆得非常入味可口。毛肚棉而弹又索汁,一边赵一边肉汁激射而出,好有快感,再用伊面卷埋一齐食,正到痺!最后试埋桂林辣椒油,浓郁咸香带味辣,增添地道风味!

猪红牛筋牛肚伊面多汁
2015-08-16
$45 (早餐)
猪红牛筋牛肚伊面多汁
  • 牛筋