2021-03-27 2093 浏览
唔洗$200 在酒店餐厅食个semi-buffet lunch, signature card 仲送一杯welcome drink.餐厅唔full, 一半都坐唔满。walk-in 应该冇难度。清静,侍应attentive.自助头盆选择唔多,但新鲜主菜一般西餐厅水准,鱼ok好食,牛扒麻麻,佢问你叫几多成熟,其实系冇意思,因为系煮定,你一话上主菜,3分钟内可以拎俾你,应该系全部煮好咗放喺个热盘上边热住,所以牛扒都系八成熟以上。而且绝对冇新鲜热辣嘅感觉。好难理解点解啲餐厅会成个生果比客人拎,仲要系酒店嘅餐厅,我就一定唔会拎,觉得好难搞。甜品:葡挞算几好食,其他就唔好浪费Quota 了,食两杯雪糕好过。其实$200以下酒店午餐(免费泊车2小时)来说,食物都冇咩投诉,不过餐厅太旧,无论环境,餐具,灯光,都系一种20年前嘅感觉。假如环境光鲜一点,绝对有再去嘅可能,因为服务都几好,而且冇乜人舒舒服服,坐吓倾计都唔错。可惜全部野加埋一齐,就唔会令你有一去再去嘅冲动。俾多百零蚊食同一酒店楼下意大利餐厅好过。(另一编再介绍)

清静,侍应attentive.

自助头盆选择唔多,但新鲜

可惜全部野加埋一齐,就唔会令你有一去再去嘅冲动。
俾多百零蚊食同一酒店楼下意大利餐厅好过。(另一编再介绍)