2022-02-08 752 浏览
#黄店🇭🇰佐敦-嘉多娜饼屋YEAH!!!小编终于试到呢间闻名已久既法式布甸面包啦~我仲好幸运 第一次试呢间野已经唔使排队 仲有好多可以买添呀☺️唔知系好彩定点~大家可以试下平日嘅1点几两点去佐敦店博下🤫我拎到返屋企仲气炸咗先食~~👅法式布甸面包 (⭐7/10) $15/个终于试到佢~~对佢期望都几高ga!!因为身边好多人推介佢~~我今次买咗返屋企先气炸嚟食🤤个包大大个 气炸完之后外皮脆卜卜 真系好似法包咁~~然后蛋浆会有少少流出嚟嘅感觉暖暖地 甜甜地 蛋香味又好出 配埋个包好正呀🤤同埋食一个已经好饱肚 $15真系好抵食🤗地址: 嘉多娜饼屋 (佐敦)1.佐敦文苑街1-23号文英楼地下1号舖2. 油麻地碧街54号地舖3. 何文田窝打老道69号地下C2号舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #hkfollows #佐敦#佐敦
#黄店
🇭🇰佐敦-嘉多娜饼屋

👅法式布甸面包 (⭐7/10) $15/个

地址: 嘉多娜饼屋 (佐敦)
1.佐敦文苑街1-23号文英楼地下1号舖
2. 油麻地碧街54号地舖
3. 何文田窝打老道69号地下C2号舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #hkfollows #佐敦#佐敦黄店 #佐敦美食 #嘉多利 #嘉多娜 #法式布甸面包 @kadoraretlevain

按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_佐敦 #lg_旺角