2009-03-03 366 浏览
同个friend去Faces血拼败家完,累到想死,谂住近近地医饱个肚就算喇~ 见对面和花亭排队排到开晒巷,呢间又大把位㖞,所以剩系谂住医饱个肚嘅大前提之下,就冲左入Panash喇~2个人,叫左一个烟三文鱼忌廉天使面,一个海鲜Caesar Salad,再每人加多$38要埋个汤同面包篮~汤:我要左个杂菜汤,用杯上嘅,几好味,又多菜,系细杯左d啰~ (唔知系咪因为肚饿呢??)面包篮:一个篮共有6款包,都几软熟,不过攞0黎送汤又好似多过头~ 我地都系食左2-3个,剩左果d打包第2日做早餐啰~海鲜Caesar Salad:太多沙律酱,浸到d罗马生菜淋晒 ,海鲜都系样样有d咁啦~ 好彩个salad都够冻~烟三文鱼忌廉天使面:好多汁,配烟三文鱼咸左少少,不过都仲可接受嘅......埋单 $216,尖沙咀8点零钟唔驶等位都算系咁啰...P.S. 打包果d面包第二朝食居然仲好软熟,叮都唔驶叮吓~ 果然系一间专做面包嘅cafe吖~

汤:

面包篮:

海鲜Caesar Salad:
太多沙律酱,浸到d罗马生菜淋晒
,海鲜都系样样有d咁啦~ 好彩个salad都够冻~

烟三文鱼忌廉天使面:
好多汁,配烟三文鱼咸左少少,不过都仲可接受嘅......

埋单 $216,尖沙咀8点零钟唔驶等位都算系咁啰...

海鲜Caesar Salad (太多沙律酱)
烟三文鱼忌廉天使面
杂菜汤