2023-02-20
🔹️啖啖燕窝🔹️系繁忙既都市里,我地成日都忘记好好照顾自己既身体,得闲真系要买啲补健品比自己,特别系都市女性,正所谓女人唔补好易老架☺️要每日都靓靓状态示人朋友介绍左一间观塘楼上即食炖品专门店比我,有提供堂食及外卖服务,可预先预订再到舖取更加方便快捷🥰 随单都会附上保温袋餐厅既甜品是每日鲜制,食到最新鲜既食品真开心🥢冰川雪梨雪耳红枣杞子炖桃胶雪燕 ($188)呢份炖品好足料,全部用心制作,有原只雪梨、雪耳、红枣、杞子、桃胶、雪燕,真系多料到唔知食边样好,食完好似皮肤都靓左😊🥢淡雪士多啤梨牛奶胖胖杯 ($118)切好要块块既淡雪士多啤梨,如樱花般淡淡既粉红色,甜酸比例适中,底部奶冻好香滑,搅拌后食味道层次好丰富🥢3.6牛奶香芋桃胶饮($48)已包装好一支支好方便放入袋中,想饮就饮牛奶味香浓,还有粒粒香芋粒及桃胶,口感丰富有咬口🥢麻辣鸡翼尖 ($48)店员话加热即可食,咁方便真系岩晒我,食落辣辣地又软淋,唔觉唔觉好快又清左一包,下一次可以买多几包放雪柜想食就加热
🥢冰川雪梨雪耳红枣杞子炖桃胶雪燕 ($188)
已包装好一支支好方便放入袋中,想饮就饮
牛奶味香浓,还有粒粒香芋粒及桃胶,口感丰富有咬口
🥢麻辣鸡翼尖 ($48)