2023-06-15
今日老豆生日,同左佢去食佢最钟意嘅中菜,贪呢一间又有得泊车,环境又坐得舒服🥰脆皮烧腩仔个皮脆卜卜,劲香口,肉质啖啖肉,亦都好软身,完全唔会干,而且可以话系冇肥膏咁济,肉嘅分布好平均👍🏻份量都几多,我哋四个人食都食唔晒芝士焗澳洲龙虾伊面呢个菜式同平时去开酒楼食嘅芝士龙虾伊面都有少少分别,你会睇得出佢系龙虾加伊面上面铺满芝士再拎去焗,焗完就直接拎出嚟上枱,因为见到佢系连埋锡纸一齐上,人觉得比起出边嘅龙虾伊面好食好多,龙虾亦都啖啖肉,伊面亦都挂满芝士汁😋花菇红烧豆腐呢个真系要赞,豆腐份量多,而且豆腐入口好软滑,同埋豆腐味道浓郁,真系食咁耐豆腐来讲,个人食到呢间嘅豆腐真系最好味🤤驰名烧汁牛肋骨睇卖相好似比较普通,但系入口牛肋肉软林林,挂满晒烧汁超级香口,亦都淡淡Juice感觉,份量都唔少生果拼盘食到差唔多嘅时候,店员为我哋送上生果拼盘,生果都几鲜甜,唔会淡淡的👍🏻出色
脆皮烧腩仔
芝士焗澳洲龙虾伊面