2024-06-26
🥔黑松露芝士焗薯蓉 $88薯蓉好滑,黑松露味唔会过重,味道适中,如果法包仔再脆多少少就更加完美🥴🧀芝士棒 $88个人本身都系芝士爱好者🧀依个芝士棒都真系棒棒🫶🏻炸到干身,一啲都唔油腻同埋唔会好咸,内面芝士仲好烟靭😆🐮炭烧牛柳配黑松露蘑菇酱 $238我同男朋友对依碟炭烧牛超有惊喜🤩劲香炭香同牛味,我地叫左5成,肉质好嫩亦多汁,配埋个蘑菇酱更加有特色🍄🟫而且每块牛柳都好大块,配杂菜,相当丰富🤤另外摆盘亦好有心机,比客人打卡打卡📸🍸Tropical Sundae $68夏日热辣辣饮杯沙冰先🌴 开头饮好重菠萝 味🍍后面就好出芒果味🥭非常有层次感,味道唔会好酸,好适合夏天 🌴🍸Air Force red $68男朋友叫左依杯好清新既mocktail ,十分之重士多啤梨味🍓但唔会太甜同0药水味😎入面亦有果肉,增加口感🥴打卡100分📸🍫心太软 $88唔是讲笑,心太软极力推介!🫶🏻我同男朋友都心心眼😍虽然唔系好流心但外面脆脆入面软身,有啲似Brownie既口感,唔会太甜,配曲奇雪糕好夹🤤加上摆盘好有心,好有浪漫风🌹🌼整体而言,餐厅位于尖沙咀既隐世酒吧,其实都好近地铁站/ k11个边🫶🏻 外有户外提供
🥔
Air Force red $68
🍫
心太软 $88
🌼
整体而言,餐厅位于尖沙咀既隐世酒吧,其实都好近地铁站/ k11个边🫶🏻 外有户外提供水烟,岩一大班朋友聚聚😆
室内室外都chill,愈夜愈有feel ,无论灯光、音乐、装修都用心💖所有食物既摆设好有心思,十分适合打卡📸
另外大赞,职员好nice同劲细心🫶🏻话说我唔记得带褛,愈食愈冻既时候,职员即刻比热水🙂↕️建议怕冻人士真系记得带褛😎
如果我再次同男朋友黎都必叫牛柳同心太软🤤100分呀🥴