2020-05-31 284 浏览
平时人哋𠮶啲系隐世美食,呢间就打破传统,位置够晒远又够吊脚,但系就极度10分难食,是但喺九龙城一间泰国菜都好食过佢,先来个生虾,得个样但系超级唔新鲜, 腥哼哼嘅,食咗我都惊自己会肚痛,蒜蓉炒椰菜苗,我都好少何喺泰国餐厅食到一个炒椰菜苗系吵得咁难食,冇镬气油淋淋,啲菜仲要劲多菜柄,好似冇整理过咁再嚟过炒金边粉,啲鸡完全系雪藏鸡嚟嘅,𠮶阵雪味大到啊,𠮶份可以炒到一啲味都冇,好有难道,咖喱软壳蟹,𠮶个咖喱好似啲cheap茶餐厅𠮶啲一劈萤光汁,软壳蟹睇佢个样都系买啲现成,所以味道先正常返啲,蒜蓉包都可以整到硬骨骨,一啲诚意都冇,唯独是系烧鳝最正常,可能唔需要调味啦,净系烧熟佢,所以味道最正常生菜包都过得去食完劲口渴,劲多味精,呢间野除左餐厅外表装修,食物卖相之外,其他所有嘢都系欠奉,其实我都佩服佢,卖相似模似样但系可以冇味,千祈千祈千祈唔好嘥钱入去,过嚟九龙城是但揾一间都好过佢

蒜蓉包都可以整到硬骨骨,一啲诚意都冇,

生菜包都过得去
2020-05-31