食过呢间饼店既cheesecake 我谂都有10次,佢地开朝6晚8:45,我通常收工返到去赶得切就8点半去买。佢地原价系原味$11,蓝莓味$12,有时收工前会计平d(本身已经劲抵!)我既最爱一定系佢地!!Blueberry Cheesecake 上面既jam吾会死甜,带微酸,可以中和芝士既腻,芝士相当扎实,食落cheese味香浓! 原味都系我既必推之选,无左蓝莓酱,蛋糕上层反而带出一种焗蛋糕既面粉香味,而且芝士味比蓝莓味更为突出!加上自制既牛油消化饼饼底,我每次就算食完饭点饱都好,都会一次过食晒2件,因为真系好食到停吾到口㗎!!!😭😭亲民既价钱但就食到超班水准既芝士蛋糕,比起其他大型连锁饼店有过之而无不及!留意佢地近西铁站果间分店无呢2款蛋糕买㗎!😉
食过呢间饼店既cheesecake 我谂都有10次,
有时收工前会计平d(本身已经劲抵!)
超扎实的cheesecake!

我既最爱一定系佢地!!

留意佢地近西铁站果间分店无呢2款蛋糕买㗎!😉
外卖自取
超扎实的cheesecake!
  • 原味芝士蛋糕
  • 蓝莓芝士蛋糕