2021-08-13 79 浏览
今日上左黎一间闹市中既商厦cafe,环境优静,又有打卡位,岩哂闰蜜聚餐,仲有好多games可以借玩,可以一大班人一齐边食边玩。不得不说呢度服务好好,由我入座,虽然menu有得睇哂,但职员都好耐心咁讲有咩选择同介绍返餐牌内容,亦都全程保持微笑,老实讲有几可有餐厅有真系「用心」既服务态度去招呼客人。所以我虽然逗留时间不长,但全程用餐愉快。荔枝梳打So fresh~~~透心凉💕唔会太甜,系打开左味觉咁。日式天妇罗🍤卡邦尼烟肉意粉一间餐厅既质素能在简单菜式上演绎出。天妇罗🍤松脆,虾肉饱满爽口。卡邦尼意粉酱料绝不马虎,入哂味且creamy!意粉又唔会煮到太软,烟韧有口感,会想一口接一口食。炸物拼盘有泰式鱼饼,麦乐鸡同薯条。泰式鱼饼微辣够惹味,最中意佢个冬荫公味。其余的麦乐鸡同薯条炸到脆卜卜,不油腻,食多也不怕啦💕日式梳乎厘芝士蛋糕呢个cheese cake 好好味,非常新鲜松软,入口即化。

荔枝梳打
So fresh~~~透心凉💕唔会太甜,系打开左味觉咁。
日式天妇罗虾卡邦尼烟肉意粉

日式天妇罗🍤卡邦尼烟肉意粉