2022-07-05
📍观塘 《哈豆 𝐃𝐨𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐁𝐞𝐚𝐧𝐬》#隐世台湾人主理台菜丰盛台湾牛肉汤面 $𝟕𝟖.丰盛牛肉面,面如其名,超足料,四大旧牛腩、牛𦟌,炆得好淋好香,牛骨汤几香算甘甜,另外仲有贡丸、花枝丸同卤蛋,一碗满足哂你所有愿望😆鲜梅佐猪排卤肉饭 $𝟔𝟖.酥炸猪扒配上卤肉饭,极级邪恶,猪扒唔会话炸得好脆身,属于软腍类似火车便当炸猪扒,伴左酸梅酱,可以中和食猪扒同卤肉既油腻感,非常贴心😋逢甲咸酥鸡 $𝟑𝟒.咸酥鸡炸到酥脆肉嫩,而且炸粉唔厚,食落啖啖肉,份量岩岩好🍗哈豆鲜果茶 $𝟓𝟐.一壶冰凉既水果茶,浓郁百香果味配上清新既茶味,仲有苹果🍎,橙果肉,超级解腻,食台式料理必点餐饮之一🧃珍珠豆浆红茶 $𝟑𝟔.珍珠豆浆真系第一次饮,有别于普通珍珠奶茶,豆浆味系好香浓,比较清淡唔会太甜,慢慢咀嚼珍珠带返少少甜味出黎,感觉健康好多🧋味道:𝟖/𝟏𝟎性价比: 𝟖/𝟏𝟎
#隐世台湾人主理台菜
丰盛台湾牛肉汤面 $𝟕𝟖
丰盛台湾牛肉汤面
鲜梅佐猪排卤肉饭 $𝟔𝟖
鲜梅佐猪排卤肉饭
逢甲咸酥鸡 $𝟑𝟒
咸酥鸡炸到酥脆肉嫩,而且炸粉唔厚,食落啖啖肉,份量岩岩好🍗
逢甲咸酥鸡
哈豆鲜果茶 $𝟓𝟐