餐厅: Hidden和洋食屋
资讯:

2022-01-07 164 浏览
阿囝喺附近上兴趣班,平时我都系去开快餐店食早餐等佢放学,今日无意中见到呢间Hidden和洋食屋嘅外墙广告,就即管上去试吓。餐厅格局甚有饭堂风格。不过餐牌就唔算话好饭堂,都有几多选择。难得me time当然要食返餐丰富啲嘅早餐慢活一吓。拣咗烟肉炒蛋贝果,都有啲份量。主角烟肉充满浓烈嘅香烤味道。旁边仲伴有沙律菜,加埋炒蛋营养够均衡。早上当然要饮番杯咖啡,拣咗榛子拿铁(Hazelnut Latte),上面仲有拉花,整体感觉不错。呢间餐厅个名果然冇改错,够晒隐世,可以嚟寻找属于自己嘅小角落。
餐厅格局甚有饭堂风格。
不过餐牌就唔算话好饭堂,都有几多选择。
难得me time当然要食返餐丰富啲嘅早餐慢活一吓。
拣咗烟肉炒蛋贝果,都有啲份量。
烟肉炒蛋贝果
主角烟肉充满浓烈嘅香烤味道。
烟肉炒蛋贝果
旁边仲伴有沙律菜,加埋炒蛋营养够均衡。
Hazelnut Latte
早餐