2023-10-27 15 浏览
☕️之前上网见到呢间餐厅个名好特别✅咖啡研究所好吸引🤩啱晒我哋钟意叹咖啡嘅人噜🥳💯估唔到佢地除咗咖啡款式够多✅连主食都非常之唔错播😍值得推介喔🥳🥗烟三文鱼配牛油果沙律配黑醋汁 $78🌈超大份嘅烟三文鱼配牛油果沙律呀😍沙律菜好爽口🥬够新鲜💯我哋拣咗配黑醋汁😋唔错👍🍊另加$10 橙汁咖啡 🌈午餐已包一杯$35以下嘅饮品☕️我见到呢度有我好喜欢嘅橙汁咖啡🍊我梗系要叫番杯叹吓啦🥳佢哋将咖啡放咗入支针筒入面💉然后放入杯橙汁度😍你自己可以按自己嘅口味加入咖啡☕️咖啡好香❤️配埋橙汁🍊简直系perfect match呀🥳🐥半边春鸡配烤猪肋骨 $148🌈呢个半边春鸡配烤猪肋骨真系好抵食又好食🤤春鸡超级嫰滑🐥仲有两支烤得好香口带啲徼辣嘅猪肋骨🐷侧边仲铺满一堆超脆卜卜又惹味嘅炸薯条🍟啲炸薯条坚系好食😋成份餐好食到全份清晒💯好推介呀🥳☕️伯爵茶鸳鸯 $45🌈超级特别嘅伯爵茶鸳鸯☕️佢哋不但可以保留earl grey独🈶️嘅茶香味😍加埋咖啡☕️味道好平均👅入口既有伯爵茶味亦都有咖啡味☕️喜欢鸳鸯嘅朋友仔一定要试吓喔🥳

🥗烟三文鱼配牛油果沙律配黑醋汁 $78

🍊另加$10 橙汁咖啡