2017-07-19 105 浏览
位于大角咀嘅呢一间西餐厅,虽然外表唔系10分出众,不过每次经过总会见到佢满座,即使唔系周末,无论系咩时段成间餐厅都总会坐满客人!如果唔系啲嘢特别好食,又点会吸引咁多人留低呢?最钟意佢呢度嘅黑松露菌酱意式薄饼,完全系出边食唔到嘅味道!超级丰满嘅黑松露酱,夹系外脆内软嘅Pizza里面,面头铺们碎芝士,𠮶种口感难以形容!呢个诚意推介真系一定要试。太太点左白酒忌廉汁配三文鱼比目鱼,一个主菜食晒两种鱼,完全满足晒钟意食鱼嘅太太!金船长梳乎里亦都系每次太太最钟意点嘅甜品,呢度有新款口味可以选择,姜味,橙味,原味!橙味系特别好食嘅!一啲都唔会有饱饱仔仔嘅感觉。蜜糖慢煮烤猪手,今次第一次叫,一上枱果下真系俾佢吓亲,猪手嘅份量带到难以形容,可以话系三个人share食都OK,慢煮猪手煮到软林林,非常之咁入味!你一餐真系好饱好丰富。