2017-10-19 72 浏览
由朋友介绍,所以我同老公捐窿捐那揾到呢间F1 Cafe. 如果搭西铁向坑尾村方向行10分钟左右,但可以转轻铁系坑尾村落,就行两分钟左右。当散下步,所以我地落左西铁就慢慢行,唔难揾。一入铺其实已经睇出老板系极度车迷,台櫈摆设全部都系车车车👍🏻👍🏻👍🏻我地叫左个两人餐,牛角面热辣辣好香脆👍🏻蜜汁鸡翼拼芝士薯条,鸡翼落左少少密糖汁,正👍🏻F1光牛肋骨,肉质鲜嫩,好淋无筋,仲好juicy.淡淡既牛肉香味,唔点汁都已经好好食😋👍🏻推介,赛车手薄饼,内有咸牛肉、蘑菇、多火腿😋、重芝士😍,饼底好薄好脆。呢个真系迎合晒我地口味,极力推介。好少系同一间食府食到道道菜色都好味,真系值得一试。我老公食完出门口已经话揾日带阿爸阿妈黎食😆

我地叫左个两人餐,牛角面热辣辣好香脆👍🏻

蜜汁鸡翼拼芝士薯条,鸡翼落左少少密糖汁,正👍🏻

2017-10-17