2020-08-11 946 浏览
👭今日约咗个好耐无见既朋友,去佢公司附近找她,趁佢食饭时间聚一聚,佢话附近有间食泰国菜,佢经常系到食午餐,而且食物不错,咁就唔念咁多,一于系到食😊—————-🥳入去环境唔错,地方好大,有户外,又有室内,入门口检测温度及搓手液,地方环境干净卫生,坐得非常舒适👍——————-🟫扎肉汤河———汤清甜,粉滑溜,配菜又有芽茶,够哂爽口,又有萝卜又够清甜😋😋——————🟧泰式凤爪———又多料又多配菜,芹菜、洋葱🧅、红萝卜🥕丝、大葱.........等等,昧道仲好正,而且仲够哂爽口👍👍👍👍——————🟩沙爹鸡🐔肉串烧——即烧热辣辣,香喷喷,鸡肉又嫩又好味,点埋个沙爹仲正👏——————-🟥蒜🧄蓉包——-又香又脆热辣辣,蒜🧄香加上了牛油更是滋味——————饮品:冻柠茶———茶够浓郁又够冰冻青🍋梳打——-泰式饮品中,青柠梳打是我的至爱😋😋😋😋😋—————-开心🥳⋯⋯简单

—————-

——————-

——————-
🟥蒜🧄蓉包——-又香又脆热辣辣,蒜🧄香加上了牛油更是滋味

饮品:
冻柠茶———茶够浓郁又够冰冻
青🍋梳打——-泰式饮品中,青柠梳打是我的至爱😋😋😋😋😋

—————-
开心🥳⋯⋯简单