餐厅: A Tavola Bar & Grill
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: A Tavola Bar & Grill
资讯:

之前去迪士尼乐园酒店两日一夜,由于忘记咗book 餐厅,最后只剩下一间中式餐厅有位、但我和朋友们都对中菜无太大兴趣🙄于是我们索性转去距离迪士尼乐园不远既东涌晚餐又比我哋发现到一个超棒既隐世小社区,呢个位置既餐厅全部都好有外国风情🥰可能地方较为偏,所以就算用餐当曰是星期日,都无出现超多人的情况😬好舒服!我哋就拣咗呢间好chill 好有异国风情的意大利餐厅洒吧,并选了张超阔落既户外大梳化坐位🥰🥩Angus Rib eye steak 12oz完美的烤法,外面少少焦香,内里软绵绵的肉质又juicy👍🏻 perfect😚🍕Four Cheese pizza 是Thin 的那款pizza ,比起美式的,我更爱这款薄底的,味道唔错唯一的是🙄何解有菠萝的啦?我个人不太喜欢有菠萝🤪虽然pizza做得好吃,但也给我扣了分😆🐷🦴Baby back ribsRibs烤得出色,肉汁丰富又不会干👍🏻不得不赞一赞配菜既红椰菜沙律🥗超醒胃好食,腌制过的红菜头真的好好食🤤令人胃口大开大啡菇🍄都烤得好好😋唔会烤得干🍽Carbonara做得颇传统口味既Carbonara ,我超级喜爱❤️这里做到正宗既口味😋太赞了,我实在大
于是我们索性转去距离迪士尼乐园不远既东涌晚餐
🥩Angus Rib eye steak 12oz
🍕Four Cheese pizza
🐷🦴Baby back ribs
Ribs烤得出色,肉汁丰富又不会干👍🏻
大啡菇🍄都烤得好好😋唔会烤得干
🍽Carbonara
做得颇传统口味既Carbonara ,我超级喜爱❤️这里做到正宗既口味😋太赞了,我实在大爱💕
当天order既食物份量颇大,我哋几个细食嘅女仔差点食唔完😆
除咗pizza上面有菠萝🍍之外🙅🏻‍♀️其他食物都令我好满意,会有下次再来☺️