2020-11-28 432 浏览
去元朗想chill chill地渡过假日午餐,就去咗呢间比较隐蔽应该比较少人知道嘅cafe. 舖头面积好细,可能只系可以容纳到四组客人,而且去到嘅时候入边嘅客人全部都系好静,亦都有食完睇紧书既客人,令我同朋友倾偈都唔敢大声。店舖应该系有一对年轻夫妇经营,由于只有两人,即叫即做所以都等咗一段时间。小店应该主打系咖啡,果然有浓厚嘅咖啡香味。另外叫咗全日早餐,而朋友就叫咗一个是日推介嘅意粉,全日早餐份量就唔算多,整体感觉都比较淡,而且仲有四片好干而且比较淡嘅面包,可能就比较健康啦!值得一赞嘅系大啡菇都整得几香。另外朋友叫嘅三文鱼意粉就话烟三文鱼比较咸整体来讲食物质素未算系太好食,但系如果想揾个地方正整地过一个放假嘅午餐,呢度都系一个唔错嘅选择!