2020-06-23 2193 浏览
机缘巧合下要入去东涌做嘢,一位印度藉同事介绍小编去食呢间甘地印度餐厅Handi Indian Restaurant,一食难忘,本身有几间餐厅排紧稿,但都决定打尖介绍呢间印度餐厅先!。。🔘 蒜茸烤饼 GARLIC NAAN | $26评分: 🌕🌕🌕🌕🌑评语: 好重蒜茸味,一放落口已经知好足料,新鲜焗制,食落仲热,点埋咖哩食真系不得了!。。🔘 玛沙拉烩羊肉 GOSHT MASALA | $113评分: 🌕🌕🌕🌕🌗评语: 羊肉只有些少膻味,我相信几啱香港人口味,食落口感好好,唔会太熟而变香口胶。。。🔘 玛沙拉鸡 MURGH MASALA| $101评分: 🌕🌕🌕🌕🌕评语: 小编始终觉得,鸡肉同咖哩嘅配搭真喺冇得输,鸡肉食落好嫩,配合埋印度正宗咖哩系一绝!。。🔻价钱比重庆大厦贵但绝对比重庆大厦出色🔻隐世小店🔻老板为印度人,绝对正宗印度菜🔻老板非常好客有礼,仲流利广东话推介指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️。

🔘 蒜茸烤饼 GARLIC NAAN | $26
评分: 🌕🌕🌕🌕🌑

🔘 玛沙拉烩羊肉 GOSHT MASALA | $113
评分: 🌕🌕🌕🌕🌗

🔘 玛沙拉鸡 MURGH MASALA| $101
评分: 🌕🌕🌕🌕🌕

🔻价钱比重庆大厦贵但绝对比重庆大厦出色
🔻隐世小店
🔻老板为印度人,绝对正宗印度菜
🔻老板非常好客有礼,仲流利广东话
推介指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️