1K
2023-11-23 64 浏览
🥢餐厅由门口到餐厅入面都令我地好似置身于日本小巷嘅日式小店一样😍门口有一大块日式布质广告🪧随风飘扬❤️餐厅装修简约但就充满住和式嘅风格💯今次我地仲可以安排坐吧枱位置添✅丼饭、定食或者锅物仲已经有埋渍物同面豉汤架喇🤤大满足呢🥳🐷黄金黑豚猪扒PAN 丼 🌈呢个黄金黑豚猪扒PAN 丼系每日限定架🐽上枱嘅时候系用埋够晒日式嘅平底煎锅竖柄煎锅放满煎到香喷喷嘅黑豚肉🍳配埋劲多汁嘅滑蛋👍好满足呀😍食嘅时候可以将平底煎锅竖柄煎锅嘅食材慢慢倒落去大碗个饭上面一齐食💯正到晕呀🥳🐠日本滑蛋鳗鱼丼 🌈份量十足嘅滑蛋鳗鱼丼十分之惹味👅烧咗嘅鳗鱼入口够香口又肥美💯仲啖啖肉添😍用只匙羹连埋啲滑蛋同埋洋葱一齐食👍每啖口感都有甜甜嘅酱汁❤️好丰富呢🥳

🐷黄金黑豚猪扒PAN 丼

🐠日本滑蛋鳗鱼丼