2023-09-21
平时佢嘅lunch set 就食得多🤣但dinner 就真系未试过,所以今次就去试下!✨牛油果三文鱼沙律牛油果同三文鱼嘅份量都好多🤤好正!仲要有三文鱼子😍佢唔系用沙律酱,所以好fresh!✨黑松露鳗鱼卷黑松露酱好香,同埋都好多👍🏻鳗鱼都好大旧🤣基本上就咁食都好好食!🤤唔洗用鼓油✨清酒煮蚬清酒煮蚬好正!😍超鲜甜好好食,个汤好好饮🤣我地差唔多饮晒个汤✨和风炒野莱有好多蔬菜😋食完鱼肝之后可以食呢个refresh一下👍🏻✨南瓜蕃薯天妇罗天妇罗炸得好香口,好脆🤩仲要蕃薯好大旧,都几甜✨𩽾𩾌鱼肝呢个真系好特别,之前未食过😂佢个感觉似鹅肝咁,一啲都唔会腥,仲好香🤩好特别✨烧饭团见到烧饭团,肥米一定会叫!🤣因为佢外脆内软个口感好正🤤仲要有紫菜包住食,钟意食饭焦嘅一定会食🤤✨加州卷份量都几多👍🏻唔错都好食🤣只系有鳗鱼系到就会钟意食鳗鱼多啲✨双色玉子棒呢个打卡一流🤣几靓!个蛋都好滑,上面嘅配料比得一啲都唔手软#鮨亭📍屯门青善街22号康景花园地下3-4号舖
✨牛油果三文鱼沙律
✨黑松露鳗鱼卷
✨清酒煮蚬
✨和风炒野莱
有好多蔬菜😋食完鱼肝之后可以食呢个refresh一下👍🏻
✨南瓜蕃薯天妇罗
天妇罗炸得好香口,好脆🤩仲要蕃薯好大旧,都几甜
✨𩽾𩾌鱼肝
✨烧饭团
✨加州卷
份量都几多👍🏻唔错都好食🤣只系有鳗鱼系到就会钟意食鳗鱼多啲
✨双色玉子棒
呢个打卡一流🤣几靓!个蛋都好滑,上面嘅配料比得一啲都唔手软
#鮨亭
📍屯门青善街22号康景花园地下3-4号舖