2024-05-14 40 浏览
👱🏻‍♀️朋友仔终于系马鞍山买左楼喇🏡见住佢哋由拍拖去度依家买埋楼👫一步一步为将来而努力💪我都戥佢开心🥳📍今晚我就入咗去后嘅新居参观🏡而佢仲带咗我去屋企附近食咗间隐世高质居酒屋🏮呢间居酒屋装修仲好有feel添💯🍣剑鱼腩火炙寿司 $48/2件🌈超肥美嘅剑鱼腩✅肉质细滑丰腴😋入口绵软 鲜甜到不得了💯🍣左口鱼裙边火炙寿司 $45/2件🌈咬落口嘅口感丰富✅左口鱼啖啖都充满油脂😜入口即溶❤️好正🥳🍣帆立贝火炙寿司 $48/2件🌈帆立贝被烧到金黄色嘅表面🔥食落爽口又保留住新鲜带子嘅鲜味❤️帆立贝剌身我哋平时就食得太多喇😋今次就转转口味食火炙😍即刻爱上🥳🍜照烧鸡扒拉面 $78🌈呢个啲鸡肉超鲜嫩多汁✅加埋心啲加埋弹牙嘅拉面🍜啖啖嘅口感层次仲好丰富添🥳🐡鸡泡鱼干 $48🌈呢个小食送酒一流嘅烧鸡泡鱼干超正💯好香口又juicy❤️🪿鹅肝手卷 $58🌈手卷就食得多喇😜但系鹅肝手卷就真系第一次试😋充满油香嘅鹅肝经香煎后外脆内软🔥加埋佢入面啲酱汁😍香而不腻👍清新嘅味觉新体验呀🥳🐥软骨鸡肉棒 $48/2串🌈一咬入口已经食得出鸡肉同鸡软骨嘅比例啱啱好💯口感十足👍重点系鸡软骨唔会太硬😋点埋佢地自家制月见汁✅味道令人回味喔🥳🦑汁

🍣剑鱼腩火炙寿司 $48/2件

🌈呢个小食送酒一流嘅烧鸡泡鱼干超正💯好香口又juicy❤️

🪿鹅肝手卷 $58

🐥软骨鸡肉棒 $48/2串

🦑汁烧墨鱼仔 $48/2串

🌈细细粒嘅小墨鱼仔真在太可爱喇🦑烧完仲好爽口弹牙❤️好喜欢呢🥳

🍣三文鱼腩刺身 $68/4片

🌈三文鱼腩肥美味道又浓郁💯口感仲有好丰富嘅油质添😜好新鲜呀🥳