2022-12-11
放工后同朋友系鲗鱼涌小聚🤪经朋友介绍去咗呢间位于工厦既西式餐厅AGE Cuisine Express. 原本餐厅外面并不起眼, 木桌木椅同深色木系既装潢带有种系外国郊外chill住野餐既感觉. 另外,食物都充满惊喜,质素同CP值都好高!⭐️前菜有 慢煮半生M6和牛西冷配蜜糖芥末酱同沙律菜配黑醋卖相同味道都好好既前菜. 和牛鲜嫩多汁, 配上酸甜带点creamy既蜜糖芥末酱令口感更加丰富! 仲有沙律菜配黑醋都好清新开胃!❤️意式芝士香草酱忌廉汁长通粉配番茄干,烟鸡肉芝士🥢香草酱同忌廉汁比例啱啱好唔会太浓亦唔会太过油腻. 另外加上番茄干做配菜,口感层次更加丰富. 唔中意食太过creamy口味既pasta可以值得一试!👍烧烤风味BBQ PizzaPizza配料除咗有烟肉,辣肉肠同菠萝之外,仲配上香浓既美式BBQ酱. Pizza松软,饼皮唔会太薄或过厚,啱啱好. 值得一试!除咗西餐晚餐之外仲有到会等外卖选择例如20安士牛扒等等,下次有机会都想试下!🤗
前菜有 慢煮半生M6和牛西冷配蜜糖芥末酱同沙律菜配黑醋
意式芝士香草酱忌廉汁长通粉配番茄干,烟鸡肉
芝士🥢
烧烤风味BBQ Pizza