2023-04-11
放假一大乐事就紧系训到黄朝百晏啦😴但系又想叹个丰富早餐🥣咁呢个时候All Day Breakfast真系帮到我好多😂无论咩时候都可以食到一个早餐去Start my day☀️。今次就去远少少,系元朗呢到揾左间价钱亲民既小店🍳除左性价比高之外,就连食物质素都十分值得推荐✅反而呢啲小店更加用心制作,亦都更值得我地去拜访🧇。🐒牛角窝夫炒滑蛋香煎鸡扒💰$78👉🏻冻黑咖啡+$10👉🏻意大利芝士蛋糕+$38佢All day系列都有几款唔同选择,上网见到佢地既炒蛋牛角包都好吸引🥐不过就留翻下次先试🤓今次先食左牛角窝夫试试得唔得先🧇一上枱已经见到好丰富,牛角窝夫好酥脆,之前试过其他cafe既Croffle都系皮感好重,口感都偏硬,但呢到真系好松软牛油味都好香🧈。🐒香煎西班牙猪梅头伴菠萝💰$93👉🏻热玫瑰咖啡+$25另外主食都嗌左个西班牙猪梅头🥩一碟有2件,唔系出面好厚个种,所以都好易入口,煎得岩岩好🥓陪埋菠萝都好特别,食完可以refresh一下🍍。佢地既咖啡同蛋糕都系自家制,见到都十分之有心思☕️
🐒牛角窝夫炒滑蛋香煎鸡扒💰$78
👉🏻冻黑咖啡+$10
👉🏻意大利芝士蛋糕+$38
🐒香煎西班牙猪梅头伴菠萝💰$93
👉🏻热玫瑰咖啡+$25
。
佢地既咖啡同蛋糕都系自家制,见到都十分之有心思☕️