2021-06-29 278 浏览
出去铜锣湾买完嘢后,如果冇订枱又想食好啲啲,通常都有一定困难的!所以我哋就行咗出告士打道往湾仔方向𠮶边尝试揾吓有冇啲正嘢食!因为见𠮶头人流唔算太多!就系咁俾我哋发现咗 《Primo》呢间酒吧餐厅…😍😍😍呢度同一般酒吧餐厅分别不大,但系食物质素绝对唔差得一啲比较高级少少嘅西餐厅!当晚我同朋友点咗烟三文鱼他他 、意式开胃拼盘及带子、虾、烟肉卡邦尼宽条面!个拼盘都好足料的,有烟三文鱼、辣肉肠、Parma Ham 、芝士、酸黄瓜、车里茄同面包,样样都好好食,如果个芝士变成软芝士就更好啦!而个烟三文鱼他他就非常之 Fresh 的,主要系用蕃茄同牛油果混入少少烟三文鱼造成的,同样配左面包加沙律菜!最正系个 Pasta,非常之 Creamy, 而且芝士味都好浓郁, 带子又够鲜甜,因为朋友话今晚唔想饮酒,所以就冇叫到嘢饮,不过整体来讲都真系唔错,食咗三样嘢埋单都系四百蚊,喺同区来讲都算好抵食!性价比都好高的!👍🏻👍🏻👍🏻