2021-09-26 729 浏览
𠮶日咁啱要去长沙湾监考 就是但揾啲野食吓👀除咗有猪骨浓汤川味汤粉之外 仲有秘制佐料无汤捞粉🤤一入到去吓亲 只碗超级大 睇番𝒐𝒑𝒆𝒏𝒓𝒊𝒄𝒆先知 呢间出名大碗抵食 好学生𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒍𝒚‼️.📌秘制酱汁捞红薯粉条 $24捞粉配炸酱,芽菜,花生,葱花,芫茜,芹菜同秘制佐料🧂佢写有芹菜但其实冇 秘制佐料就系炸碗豆同个汁🤫可以拣麻拣辣 我同朋友都唔食得辣 所以两碗都系走辣🌶个汁系甜甜咸咸咁😛薯粉就正常发挥几烟韧😌𩠌就拣咗猪膶($6),肥牛($6)同萝卜($5)😎全部𩠌都$5-$8有交易 真系平过谭仔🤑萝卜燘得好淋超入味又冇根 肥牛都出奇地好食 有牛味之余仲好嫩滑🐮.📌秘制酱汁捞拉面 $24同薯粉一样 个拉面都好有咬口 唔会煮到淋晒一𝒑𝒂𝒕𝒑𝒂𝒕😋佢嘅配菜真系好多💚唔钟意食芫茜记得要走🤪呢款就拣咗十三味鸡肉($6),生菜($5)同金菇($5)🥬见到十三味咁得意就叫咗嚟试吓😗佢有腌过 只味就系厨师肠嘅味🤣系用咗鸡柳 食落唔会好鞋😛食捞面一定要配金菇 索晒啲捞汁好正😍
📌秘制酱汁捞红薯粉条 $24
秘制酱汁捞红薯粉条