依家位于上环嘅打卡Cafe,如果唔系朋友介绍嚟打卡,我相信自己唔会行到过嚟附近😂😂店舖面平平无奇,但系入到去即刻觉得好正😍一日门口就见到每次都系打卡位 少女心即刻起动😍😍 仲要俾我坐到门口好靓嘅打卡位♥️🔸黑松露忌廉蘑菇汤+沙律好香浓嘅黑松露味 个汤好滑♥️🔸喇沙海虾意大利粉喇沙汤辣得好正,但又唔会辣到留晒鼻涕海虾好弹牙,喇沙好入到味😋入面仲有喇沙入晒味嘅豆卜,好出色♥️🔸韩式咖喱蜜糖猪肋骨配香酥煎饼猪肋骨好淋 一咬落去就有满满既咖喱蜜糖味😋好钟意♥️煎饼好香脆,我将喇沙嘅豆卜加埋一齐食,好似食紧咖喱嘢好正🔸饮品(mocktail)-Pink lady一黎就觉得好靓,成杯都有玫瑰花瓣,系荔枝同西柚梳打,饮落好香甜嘅荔枝味,再散发阵阵玫瑰味-Queen of punch酒体都系粉红色,味道带有水果味道🍀总结食物质素高 餐厅打卡位置超多 食物摆设讲究 地点有少少唔就脚 不过为咗打卡唔紧要啦🤣

🔸黑松露忌廉蘑菇汤+沙律
好香浓嘅黑松露味 个汤好滑♥️

🔸喇沙海虾意大利粉
喇沙汤辣得好正,但又唔会辣到留晒鼻涕

🔸韩式咖喱蜜糖猪肋骨配香酥煎饼

🔸饮品(mocktail)
-Pink lady

-Queen of punch
酒体都系粉红色,味道带有水果味道

🍀总结