2017-08-10 1220 浏览
同女朋友庆祝周年 佢上网揾左间隐世既半放题 话好多好野食 叫左个二人餐一坐低就上左个刺身拼盘系个餐包埋 啲刺身全部都好新鲜特别系带子同赤贝!好鲜甜 放题部分好多,有基本既海鲜,熟食,刺身,甜品,仲有烧烤部分!例如带子,蟹,菠萝等等,等等之后佢上左个铁板烧大虾,真系有手掌咁大只啲肉仲好弹牙tim. 钟意海鲜既我已经lam晒脷再上左个铁板烧牛肩 好香 加埋佢啲酱汁送饭一流呀 佢啲牛肉仲劲少肥膏 啖啖肉惊喜不断,佢之后上左个烧鲍鱼 超级弹牙新鲜 食完仲觉得好唔够喉 女朋友同我系咁争食松叶蟹肉窝,佢入面放左好多蟹肉,基本上每啖饭都会食到好多好多蟹肉 食蟹肉仲多过食饭已经食到好饱,点知仲有个牛肉粥,啲牛肉好靓,令到煲白粥即刻甜晒 所以就算好饱我地都食晒成煲当大家都真系饱到再食唔落野,佢再黎多个车打cheese脆件,佢啲cheese好香,拉都拉到成层楼咁高😂最后我地都食埋佢.今个晚餐真系超值,好多野食,而且质素好高. 特别喜欢佢放题有埋烧烤部分 值得推介
同女朋友庆祝周年 佢上网揾左间隐世既半放题 话好多好野食
放题部分好多,有基本既海鲜,熟食,刺身甜品,仲有烧烤部分!例如带子,蟹,菠萝等等,等等
特别喜欢佢放题有埋烧烤部分
值得推介