Yutaka 丰御膳 🐟🍣 $458呢款绝对系餐厅嘅必叫之选😍,前菜有新鲜嘅吞拿鱼、油甘鱼🐠、鲜甜大虾🦐同埋几款天妇罗🍤,包括炸冬菇🍄、炸虾、炸番薯等等,热辣辣脆卜卜得来又唔会太油腻👍🏻,主菜嘅寿司定食就有八款,好似有入口即溶嘅拖罗🤤、活赤背、海水味超重嘅海胆、三文鱼腩同鳗鱼等,再用个好似食high tea咁样嘅圆形架放真系打卡影相超靓📸,加埋个和牛稻庭乌冬🍜、日本柚子🍊雪葩、白桃梳打🍑,为晚餐画上完美嘅句号Leather jacket sashimi 剥皮鱼🐟 $368呢个剥皮鱼刺身真系第一次听同埋试😎,店员一放上黎已经俾佢嘅外貌吸引,肉质白白地晶莹剔透,食落去爽弹鲜味,清甜中带有鱼香,店员话而家系佢当做嘅季节,果然特别好食🙌🏻Hokkaido donburi with appetiser, steamed egg , miso soup and ice cream 🥣🍨 北海道刺身丼夕食 🎏🍱 $328除咗八爪鱼特色前菜🐙、超级滑又足料嘅蒸蛋🍳、面豉汤之外,有七款新鲜甜美刺身嘅定食好味到想再encore 😋,感觉到专业厨师摆盘嘅精美同埋刺身本来最原始嘅味道,矜贵得来又好食,配埋
Yutaka 丰御膳 🐟🍣 $458

Leather jacket sashimi
剥皮鱼🐟 $368

北海道刺身丼夕食 🎏🍱 $328
除咗八爪鱼特色前菜🐙、超级滑又足料嘅蒸蛋🍳、面豉汤之外,有七款新鲜甜美刺身嘅定食好味到想再encore 😋,感觉到专业厨师摆盘嘅精美同埋刺身本来最原始嘅味道,矜贵得来又好食,配埋个super creamy嘅日本抹茶雪糕 🍵,劲满足呀!