2019-08-17
偶然一次见到依个比较神秘既food court😎今次就同朋友黎试试😋Confusion Steak上次黎到都已经排满晒人😂今次都唔例外!🤩 仲要铁板既味道真系遥远既地方都已经闻到😜 好难唔会唔俾依间既美食吸引住🥰🤤Confusion steak系以磅数计钱既😜西冷,肉眼唔同部份既磅数值唔同既钱😎🤔店员磅完会同你讲大约几钱🙂今次我食肉眼铁板,成个套餐计埋大约$170左右点完餐等左差不多45分钟先有得食😅🤣 少啲耐性都唔得🙄 不过同朋友一路倾一路等🙂时间其实过得好快😝 等左咁耐,终于食得啦!!😌😜热辣辣😃😜仲要铁板,倒埋啲汁😜😛🤤哗! 超吸引!我今次拣左肉眼部份,唔会太熟😊 切既时候又唔会太un, 咬感唔错☺️又有弹性🥰 肉汁好够☺️🤤 够晒juicy🤤唔知系咪等得太耐😜所以好快就食晒🤤价钱我觉得中上🤔,因为以food court价黎讲唔平🤨,但因为坐既地方唔同一般food court, 同埋成个环境唔错,偶尔同朋友黎坐真系几舒服,又唔会有人赶你走,一路等一路倾计😜
今次就同朋友黎试试😋
Confusion Steak上次黎到都已经排满晒人😂
Confusion steak系以磅数计钱既😜
西冷,肉眼唔同部份既磅数值唔同既钱😎🤔
店员磅完会同你讲大约几钱🙂
今次我食肉眼铁板,成个套餐计埋大约$170左右
热辣辣😃😜仲要铁板,倒埋啲汁😜😛🤤哗! 超吸引!
唔知系咪等得太耐😜所以好快就食晒🤤