2022-01-27
今日系西环做完野去附近揾食医肚~ 行下行下系一间学校对面发现一间日式餐厅~ 餐厅位于环境清幽的隐世位置~ 有一种去了日本小效区旅游发现了小店的感觉入到餐厅发现依间新装修的店铺内空气对流充足~ 用餐都令人舒适安心~ 系餐牌见到有好多野可以拣~ 有汤拉面有饭仲有炒饭炒乌冬~ 非常多选择!套餐仲可以选一款小食同埋饮品~ 饮品类仲可以选汤/饮品/ 糖水或者中华沙律作前菜,非常细心的选项~ 谂左好耐决定叫套餐C既滑蛋鸡炒饭配炸蚝同埋面豉汤~ 仲额外叫左个手撕鸡捞面~ 冬天有个面豉汤暖下胃真系非常之舒服~ 个滑蛋鸡炒饭真系超足料!滑蛋真系口感超级滑,鸡肉外脆内香滑~同炒饭一齐食真系口感丰富!炸蚝都炸得好好味~ 大大件非常足料 手撕鸡捞面既手撕鸡都非常滑~ 酱料令捞埋个面一齐食真系超正!个蛋都好好味
谂左好耐决定叫套餐C既滑蛋鸡炒饭配炸蚝同埋面豉汤~
仲额外叫左个手撕鸡捞面~
冬天有个面豉汤暖下胃真系非常之舒服~