2018-04-25 439 浏览
位于荃湾中心超隐蔽日洋食店👣🎏🇯🇵老板娘响日本长大 厨师系日本人 — 真·日本人主理喔👨🏻‍🍳原来之前响西营盘有开过 据闻pizza一直都很招牌呢😲< 日本风味烧鸡pizza🍕>姐系咁 小鱼向来都系厚底派🙋🏻‍♀️ 但呢个系我食过最欢喜嘅薄底pizza🤩超薄 薄到成块薄脆咁,当零食咁食 一口接一口完全食上瘾,不油不腻轻松K.O.一整个🤟🏻🤟🏻🍄菇菇香气扑鼻🧀芝士趁热食拉丝效果也是蛮强劲的🐥鸡丁散布在每一块pizza上 酱汁调味突出 系小时候响学校小食部食到嘅烧烤鸡串味🤤🤤废话少讲 呢个pizza大推🙌🏻🙌🏻🙌🏻< 美国西冷牛扒定食🥩 >小鱼点了五成熟 但实际上嘅粉嫩程度没镜头下诱人 煮得过耐了较un👉🏻👈🏻而且有不少根 切得比较困难😥不过牛肉味的确是不浓😋肥膏位甘香❤️配撘嘅酱汁都好夹😁汤🥣是稀身那种 正好唔会’阿’位😬 不过仍然食得出材料嘅颗粒感用料大概有红萝卜🥕南瓜🎃忌廉 仲用黑椒吊味 有层次感同日本妈妈家庭汤嘅味道👩🏻‍🍳😊
位于荃湾中心超隐蔽日洋食店👣🎏
原来之前响西营盘有开过 据闻pizza一直都很招牌呢😲