2024-04-07 330 浏览
小店位于铜锣湾嘅一座大楼里面,位置都几隐蔽,唔系经朋友介绍都唔会知到。座位唔多但感觉舒适,温馨。食物主打西式料理,而且听闻呢度嘅甜品都做得唔错,行开附近嘅可以到访!Dinner set有齐前菜,餐汤,主食,甜品同饮料,性价比最高,正常嚟讲都唔会单点。前菜有惊喜,竟然有水果,五颜六色,酸酸甜甜好开胃。餐汤饮落顺滑,热呼呼,调味唔错。主食有慢煮安格斯封门柳,颜色粉嫩,入口唔嚡,配上阿根廷青酱都几match。旁边有炸薯条,唔油腻,感觉健康。海胆扁意粉果然极浓,面条软硬度适中,超级挂汁,好正。甜品有Earl Grey Panna Cotta,味道突出,奶冻香滑,搭配雪糕,赞👍 饮品有Lemongrass and Ginger同Hojicha Latte,前者解腻,后者解渴。

• 慢煮安格斯封门柳配阿根庭青酱&炸薯条
  • 慢煮安格斯封门柳配阿根廷青酱&炸薯条